постоянна умора

Чувствате постоянна умора – може би страдате от анемия

В напрегнатото и изпълнено със стрес и многобройни задачи, чакащи нетърпеливо своя ред, за много хора са станали даденост постоянното чувство на умора и сънливост, които са още по-силно изразени в края на работния ден. И вместо през уикендите хората да планират кое ново и интересно място да посетят например, и да прибавят поредния красив и вълнуващ спомен в паметта си, те в повечето случаи са съсредоточени единствено в търсенето на начин за “презареждане на батериите си” зад затворената врата на апартамента.

Сигурни сме че, голяма част от хората, прочели тези редове вече са се открили в направеното описание… По този начин ден след ден, животът неусетно минава покрай нас, а постоянното чувство на умора буквално ни “лишава” от пълноценното и качествено изживяване на всяка една минута, подарена ни от него. В момента, когато осъзнаем всички тези истини, неминуемо у нас възниква въпроса “Струва ли си да продължаваме да живеем по този начин?”, като по естествен път се появява и желанието да се справим с постоянната умора, завладяла тялото ни и отравяща съзнанието.

Един от най-честите “виновници”, “изпиващи” жизнените ни сили, за които човек рядко се замисля, но който е добре познат на медицинските специалисти е анемията. При това болестно състояние на организма се наблюдава понижено съдържание на хемоглобина (белтък, съдържащ се в червените кръвни клетки, отговарящ за транспортирането на кислорода от белите дробове към тъканите на организма) в кръвта, което е и причината за постоянната умора.

Промо пакети Фоливит Феро
Промо пакети Фоливит Феро

Как можем да разберем, че сме засегнати от нея, освен чрез измъчващото ни с месеци чувство на изтощение?

Признаците, които насочват към нея са:

  • световъртежът
  • повишената склонност към настинки
  • постоянното усещане за студ
  • раздразнителното поведение

Как можем да се справим с анемията и да възвърнем пълноценният си начин на живот?
За тази цел ще ни помогне ефективният природен продукт против различни видове анемии Фоливит Феро. Фоливит Феро съдържа комбинация от желязо, фолиева киселина и витамин В12, с благоприятен ефект върху кръвообразуването. Приеман продължително време, Фоливит Феро преодолява анемията, и в частност постоянната умора, като по този начин ни помага отново да се наслаждаваме пълноценно на собственият си живот.

borola

Сподели:
Scroll to Top