хроонична умора

Синдромът на хронична умора като възможно последствие от анемия

Синдромът на хронична умора е състояние, което може да засегне всеки човек. Най-често се среща при жени на възраст между 30 и 50 години, но за съжаление и при все повече млади хора.
Ефектът от поява на синдром на хронична умора е свързан с непрестанна липса на сили и желание за вършене на каквото и да било. Засегнатите изпитват апатия и незаинтересованост от ставащото наоколо.

В исторически план състоянието е разглеждано от най-разнообразни гледни точки и перспективи за установяване на възможните причини, разпространение и последствия от него. Днес е ясно, че синдромът на хронична умора не е заразно заболяване. В основата на появата му стоят стресът, особеностите на средата на обитание и др. Състоянието изисква навременно лечение, за да се избегнат евентуални по-тежки последствия.

Анемията е хематологично състояние, чиято клинична изява е свързана със силно изтощение и поява на симптоми, наподобяващи хронична умора.

Нарушенията в производството и структурата на еритроцитите, които се наблюдават при анемия, са причина за тотално отслабване на организма и поява на разглеждания синдром на хронична умора. Това не е обикновена форма на липса на сили, която е временна и се наблюдава при много хора след преумора от прекомерна физическа дейност.

Промо пакети Фоливит Феро
Промо пакети Фоливит Феро

Страдащите от въпросния синдром изпитват умора и безсилие по всяко време, независимо от това колко почиват. Това е много сериозна пречка пред ежедневните им дейности и пълноценното им съществуване.

Когато хроничната умора е предизвикана от развитието на някоя форма на анемия решаването на проблема може да бъде постигнато с природния продукт ФоливитФеро, който успешно осигурява нормално кръвообразуване и живот без анемия. Фоливит Феро се прилага също така при бременност и кърмене, недоимък, възникнал вследствие кръвозагуба, недостатъчно и непълноценно хранене, инфекции, кръводаряване и др.

borola

Сподели:
Scroll to Top