Анемия – следете за поява на тези основни симптоми

Официалните данни сочат, че само в САЩ от анемия страдат поне 4 милиона души. В последните години анемията се превърна в най-разпространеното хематологично медицинско състояние в световен мащаб.

Докато все повече хора по света се питат имат ли анемия, е добре да представим най-честите оплаквания при това състояние. При подобни индикации е важно да се вземат бързи мерки за преодоляване на анемията. Добрата новина е, че може да се разчита на доказани и напълно безопасни средства за тази цел. Именно едно от водещите такива средства ще разгледаме в края на настоящия материал.

Ясните знаци, които анемията дава – следете за подобни симптоми, ако имате съмнение, че страдате от анемия

Има различни типове анемия по отношение на причините за появата й. Най-често се срещат анемия с дефицит на желязо, с дефицит на фолиева киселина и B12 дефицитна анемия.

Промо пакети Фоливит Феро
Промо пакети Фоливит Феро

Независимо от причинните различия обаче отделните видове анемия показват редица сходства в проявите си.

Основната прилика идва от припокриващите се симптоми. Оплакванията са много специфични и появата им се разглежда от специалистите като сигурен знак за наличие на анемия. Ето за какво трябва да следите, ако имате подозрения, че сте „жертва“ на анемия:

  • постоянна отпадналост и хронична умора – най-показателният симптом
  • внезапно очестяване на пулса, дори при съвсем леки натоварвания (при анемия количеството на еритроцитите е ниско и сърцето трябва да изпомпва много повече кръв, за да снабди телесните клетки с необходимия им кислород)
  • задух
  • бледа кожа
  • болки в гърдите
  • студени ръце и крака
  • главоболие и затруднено концентриране на вниманието

Ключови при анемия са навременните мерки – ето на какво трябва да разчитате за комплексно справяне с анемията

Трите споменати по-горе най-разпространени типове анемия може да се преодолеят успешно с комбинирания природен продукт Фоливит Феро/Folivit® Fero. Съдържа 3 съставки, чийто дефицит най-често предизвиква анемия. Това са желязо, фолиева киселина и витамин B12. Приемът на Фоливит Феро при анемия помага за бързо преодоляване на симптомите и трайно поддържане нивата на хемоглобина и еритроцитите в норма.

borola

Сподели:
Scroll to Top